BELOFTE

Waar staan wij voor?

Buddy & Gizmo is een compleet super premium voer voor elk hondenras. Het voer is bereid met hoogwaardige en natuurlijke ingredienten zonder kunstmatige toevoegingen. Op dit moment zijn er twee varianten; met zalm en met lam. Kwalitatieve eiwitbronnen die de spieren ondersteunen. Beide producten zijn tarwevrij en honden vinden het heerlijk.

 

Buddy & Gizmo super premium hondenvoer kun je uitsluitend via internet bestellen. Dat maakt dat we een héle scherpe verkoopprijs kunnen aanbieden. Vandaag besteld voor 16.30 uur, morgen in huis. Bezorging wordt door PostNL verzorgd.

 

Voor blije en gezonde honden, omdat we zó veel van ze houden en omdat ze ons zo veel liefde en blijdschap geven.

Hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten


Buddy & Gizmo is een compleet super premium voer voor elk hondenras. Het voer is bereid met verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Buddy & Gizmo voer biedt een optimale samenstelling voor volwassen honden en voldoet ruimschoots aan de nutritionele behoefte volgens de Fediaf.

Met vers vlees en verse vis


Buddy & Gizmo brokken zijn rijk aan lam (15% waarvan 6% vers) of rijk aan vis (13.5% waarvan 6% verse zalm). Zelf proeven we ook het verschil van ‘vers’ en dat geldt natuurlijk ook voor onze honden. We willen toch vooral dat ze het heel erg lekker vinden!

Beste prijs in de markt


Buddy & Gizmo super premium hondenvoer kun je uitsluitend via internet bestellen. Dat maakt dat we een héle scherpe verkoopprijs kunnen aanbieden. Dit levert een aanzienlijk prijsvoordeel op en dat geven we door aan onze klanten. Een zak hondenvoer van vergelijkbare samenstelling kost bij de ‘concurrentie’ rond de 50 euro. Je bespaart dus al snel 20 euro op de verkoopprijs!

Optimale klantenservice


‘Alles voor gezonde en blije honden en katten (binnenkort verkrijgbaar)’, is ons motto. Heb je vragen? Wij staan graag voor je klaar om je te helpen. Kijk eventueel ook op onze website bij FAQ.

Gemak door online bestellen


Het voer is altijd sneller op dan je had verwacht. En dan moet er opeens iemand naar de dierenspeciaalzaak. Buddy & Gizmo is alleen online te bestellen via buddygizmo.nl. Vandaag besteld en morgen al in huis. Dat scheelt je weer een extra ritje naar de dierenspeciaalzaak en het gesjouw met zware zakken.

Beste kwaliteit Nederlands product


Buddy & Gizmo wordt geproduceerd bij één van Nederlands meest toonaangevende fabrikanten. De kwaliteit van het Nederlandse product is ons veel waard. En we zijn er trots op te kunnen samenwerken met een fabrikant die volop investeert in research and development om zo als eerste te profiteren van nieuwe inzichten met betrekking tot de voeding van honden en katten.

MVO


Respect voor mens, dier, natuur en aarde. Verantwoord verpakken en produceren met oog voor transport, energie en hergebruik. Buddy & Gizmo hondenvoer wordt in Nederland geproduceerd in een fabriek waar de hoogste eisen gesteld worden aan kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.